flash


За нас

Не се плашете от качеството, то винаги е по-евтино!
Фирма Станкофф и син  е от самото начало на свободния пазар в България в търговията с оригинални резервни части, доставени директно от производителя в Германия. Основана през 1991 г., фирмата има традиционно изградени контакти с повечето си клиенти и с всички доставчици.
В процеса на работа успяхме да организираме склад с много широка номенклатура филтри, търсени на бългрския пазар, специализирани както за автомобили, така и за индустриални машини, компресори, вакуум помпи.
 
Успешно работим в климатизацията на автомобилните каросерии, партньори сме на Eberspächer и “SÜTRAK” и притежаваме обучени от тях специалисти за гаранционна и следгаранционна поддръжка на произвежданите от тях модели.
С производителя на оси “BPW”- Германия, сме в бизнес отношения от 1996 г. Извоювали сме статут на дъщерно дружество, което ни помага при бързи и спешни доставки на пратки по въздух (за срок от 24 часа в зависимост от наличните полети). Организираме гаранционна и следгаранционна поддръжка на произвежданите от тях оси и окачвания. 
Нашите партньори

Станкофф ООД © 2024 Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн  Професионалистите се отличават